Peníze už jsou na cestě

Mnoho podnikatelů, kteří se dostali do finanční krize, se po odmítnutí finanční pomoci od banky obává, že už svůj podnik na nohy nikdy nepostaví. Mají strach požádat některého nebankovního poskytovatele, kterých je u nás opravdu velké množství. Jestliže si vybere férového poskytovatele, rozhodně žádné obavy mít nemusí. V současné době je vše naprosto průhledné a nikde nejsou žádné skryté háčky. Jednou z možností je využití finančního produktu, kterým je americká hypotéka.

  • Díky ní mají šanci firmy i podnikatelé, kteří nemohou prokázat vysoké daňové přiznání.
  • Odpadá také zkoumání registrů dlužníků.
  • Záznam v některém z nich je často příčinou, proč právě banka klienta odmítla.

bílé rukávy

V případě americké nebankovní hypotéky také odpadají jakékoliv skryté poplatky a sankce. A to pochopitelně i v případě, že klient bude moci splatit svůj závazek předčasně. Bezúčelovou hypotéku může dostat každý, kdo dosáhl věku osmnácti let a může vložit jako protihodnotu některou nemovitost.

Nezávazná nabídka vás přesvědčí

Pokud stále ještě nejste rozhodnuti, jestli je tento finanční produkt pro vás tím pravým, pak se nabízí možnost nechat si vypracovat nezávaznou nabídku zcela zdarma. Společnost dá k dispozici kalkulačku na americkou hypotéku. Uvidíte, že se jedná o naprosto férový finanční produkt, díky kterému můžete opět začít podnikat.

  • Splácení je možné nastavit na dobu od jednoho roku až po dobu třiceti let.
  • Pevná úroková sazba činí 6,9 % p.a.
  • Úrok od tří procent může získat klient, který v registrech nemá záznam žádný anebo pouze zanedbatelný.

firemní účty

Velkou výhodou je i opravdu krátká doba, po kterou se vše vyřizuje. Pokud zašlete vyplněný formulář s fotografiemi nemovitosti, budete kontaktováni v podstatě obratem. A finanční pomoc vám přistane na účtu už do neuvěřitelných čtyřiadvaceti hodin od podepsání smlouvy.